Τα παραπάνω κόστη περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο εκπαιδευτικό συνέδριο με τίτλο «Βασικές Αρχές Χειρουργικής Ανατομικής στη Γυναικολογία», το οποίο φιλοξενείται στον εμβληματικό χώρο του Εργαστηρίου Ανατομίας – «Ανατομείο» της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Η διοργάνωση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δυναμικό πεδίο ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της ανατομικής κατανόησης στη σύγχρονη γυναικολογική χειρουργική πρακτική.
Κεντρικός μας στόχος είναι η εμβάθυνση στη χειρουργική ανατομία μέσα από μια ολιστική και σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση. Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει εξειδικευμένες εισηγήσεις που καλύπτουν το σύνολο της γυναικολογικής ανατομίας, καθώς και κρίσιμες πτυχές πρόληψης και διαχείρισης διεγχειρητικών κακώσεων, ενισχύοντας τη γνώση που αποτελεί τη βάση της ασφαλούς χειρουργικής πρακτικής.
Παράλληλα, το πρακτικό μέρος του συνεδρίου προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, συνδυάζοντας την εκπαίδευση σε πτωματικά παρασκευάσματα με την καινοτόμο χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας μέσω του Anatomage Table. Μέσα από εργαλεία όπως η εικονική ανατομή και η τρισδιάστατη χαρτογράφηση της πυέλου, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν την ανατομία με τρόπο διαδραστικό και κλινικά στοχευμένο, γεφυρώνοντας τη θεωρία με την πράξη.
Το επιστημονικό περιεχόμενο και η εκπαιδευτική δομή του συνεδρίου θα προσφέρουν ουσιαστική προστιθέμενη αξία στην κλινική πρακτική και θα ενισχύσουν τη σύγχρονη προσέγγιση στη Γυναικολογική Χειρουργική.
Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση και τη συνεχιζόμενη εξέλιξη στον τομέα της χειρουργικής ανατομικής. Συμβάλει ουσιαστικά στην επιτυχία του συνεδρίου και στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης στον τομέα της Γυναικολογικής Χειρουργικής.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη συμβολή σας.
Με εκτίμηση,
Οι Επιστημονικά Υπεύθυνοι
Νίκος Θωμάκος
Αν. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας –
Γυναικολογικής Ογκολογίας
Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., ΓΝΑ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”
Θεόδωρος Τρουπής
Καθηγητής Περιγραφικής Ανατομικής
Ιατρικής ΣΧολής ΕΚΠΑ,
Διευθυντής Εργαστηρίου Ανατομίας
Hands on - Anatomage table

Virtual Tech for Real-World Scenarios

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
1η μέρα 15.05 | Κόστος |
| Συμμετοχή στο θεωρητικό μέρος | Δωρεάν |
| Συμμετοχή στο Πρακτικό Anatomage table (25 άτομα ανά group) | 150€ |
2η μέρα 16.05 | Κόστος |
| Συμμετοχή στο πρακτικό με Formalin-fixed specimens. (8 άτομα) | 200€ |
Το Σεμινάριο αφορά αποκλειστικά Μαιευτήρες/ Γυναικολόγους
